Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida dünya saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni kapıları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel kapılardır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Lügat konusu emanet kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

2023 seneı bakımından, 3 kattan elan şiddetli olan hep binalarında yangın merdiveni bulunması mecburi hale gelmektedir. Hassaten, bu binaların yangın merdiveni sistemleri kararlı olarak hizmet ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler basar önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış kapısı alegori yapı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı Yangın çıkış kapısı istanbul ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre dâhilgestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı elan buna destelı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Genellikle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir dalgalı sunar.

Mekân Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda emniyetli bir şekilde binadan tahliye kurmak midein kullanılan hayati bir güvenlik donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse ikametgâh olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page